Logosmall

Chalk Paint™ van Annie Sloan

Chalk Paint™ van Annie Sloan

Chalk Paint™ decoratieve verf van Annie Sloan is een unieke verf die geschikt is voor iedere ondergrond, zowel binnen- als buitenshuis. Schuren en gronden is niet nodig, je kunt direct aan de slag. Annie Sloan ontwikkelde haar Chalk Paint™ in 1990, dit jaar bestaat de verf dus 25 jaar!

Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren en is geïnspireerd op decor en design uit de 18e en 20e eeuw. De kleuren combineren onderling goed en zijn ook makkelijk met elkaar te mengen, waardoor een nog uitgebreider kleurenpalet ontstaat. Chalk Paint™ heeft een prachtige fluweelachtige matte finish. 


BEKIJK ALLE KLEUREN MET VOORBEELDEN


Op een simpele manier kun je met Chalk Paint™ meubels, muren en vloeren een nieuwe look geven. De verf is ook geschikt voor gebruik op leer, stof en glas. Iedereen kan deze verf gebruiken, of je nu een beginner of professionele schilder bent.

Er zijn verschillende technieken om met Chalk Paint™ je meubel een metamorfose te geven. Je kunt deze technieken tijdens een workshop leren zodat je er thuis mee aan de slag kunt. De workshops worden door veel Annie Sloan-dealers gegeven.


Naast Chalk Paint™ ontwikkelde Annie Sloan Soft Wax. Hiermee breng je bescherming aan je geverfde projecten aan. De productlijn van Annie Sloan™ bestaat verder uit kwasten, matte vloerlak, Découpage, Craqueleur en Gilding. Daarnaast heeft Annie Sloan diverse boeken geschreven over Chalk Paint™ en heeft zij een eigen geuren- en stoffencollectie. Met Annie Sloan haal je dus alles in huis om jouw eigen stijl te creëren.

BEKIJK HET ANNIE SLOAN ASSORTIMENT

Wil je meer leren dan kun je bij ons een workshop volgen of een demonstratie bijwonen.
Iedere maand hebben we verschillende workshops en demonstraties, zowel overdag als in de avonduren.

MEER INFORMATIE EN PLANNING ANNIE SLOAN WORKSHOPS EN DEMONSTRATIES