Logosmall

Annie Sloan informatie

Annie Sloan Chalk Paint

Wat is er zo bijzonder aan Annie Sloan verf?

In het kort
  • je hoeft niet te schuren
  • het kan bijna overal overheen (gelakt hout, onbewerkt hout, fineer, riet, metaal, kunststof etc)
  • het is verf op waterbasis dus stinkt niet
  • het droogt zeer snel (half uur tot uur)
  • dekt zeer goed
  • geeft een prachtig authentiek resultaat
Annie Sloan Chalk Paint™ Bij Vintage Furniture vind je het volledige assortiment van Annie Sloan ruim op voorraad. Bij ons kunt u zowel via de webshop bestellen als in de winkel langskomen. Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt advies vragen via onze VRAAG HET ONS-knop in de webshop en langskomen in de winkel.

Wij bieden de beste prijsgarantie. Komt u ergens anders een betere prijs tegen, laat het ons weten en wij matchen die prijs. Vandaag besteld voor 16.30 is vandaag verstuurd en morgen in huis (werkdagen).

Blaas nieuw leven in oude meubels met Chalk Paint™ van Annie Sloan! Met deze Annie Sloan krijtverf kun je allerlei sferen creeeren in je eigen huis. Van landelijk tot modern. Je kunt niet alleen meubels met deze bijzondere krijtverf bewerken, ook muren en vloeren kunnen in een paar stappen een nieuwe look krijgen. 
En het fijne is, je hoeft niet te schuren of te gronden. Het houdt op iedere ondergrond (gelakt hout, onbewerkt hout, ijzer, stof, leer, plastic)

En ook niet geheel onbelangrijk! De Annie Sloan krijtverf is milieu-vriendeijk, op waterbasis en vrijwel geurloos.

Chalk Paint of krijtverf refereert aan de matte, poederachtige uitstraling die de verf aan meubels en muren geeft. De verf wordt in de volksmond ook wel kalkverf genoemd. Chalk Paint, krijtverf en kalkverf zijn allemaal benamingen die aan de verf van Annie Sloan gegeven worden.

De verf is leverbaar in 3 formaten: 
1 liter: hier kun je ongeveer 10 - 13 m2 mee schilderen *
250 ml: hier kun je ongeveer 2,5 m2 mee schilderen *
100 ml: hier kun je ongeveer 100 ml mee schilderen *

Vooraf schuren of gronden is echt niet nodig. Je kunt deze krijtverf op (bijna) alle ondergronden aanbrengen zoals geverfd hout, onbewerkt hout, metaal, stof, leer, riet, kunstof etc