Logosmall

bonding agent (hechtmiddel)

€ 19,95 € 16,95 Incl. btw
Miss Mustard Seed

Miss Mustards seed bondig agent (hechtmiddel) voeg je toe aan de milk paint waardoor de verf zeer goed hecht en egaal opdroogt.

Levertijd:
1- 2 werkdag

Informatie

Milk Paint Bonding Agent


Miss Mustard Seed bonding agent (hechtmiddel) voeg je toe aan de milk paint waardoor de verf zeer goed hecht en egaal opdroogt. Je hoeft vooraf niet te schuren, geen primer nodig.
Zonder hechtmiddel krijg je een heel ander effect, je creeert er de bekende en gewilde "chippy" look mee.
De verf bladdert dan of diverse plaatsen af en dit geeft een zeer mooi en doorleeft uiterlijk aan het meubel.

Milk Paint Bonding Agent laat Milk Paint hechten op metaal, glas en geverfd, gevernist of gelakte oppervlakken. bindmiddel is een op water gebaseerde acryl emulsie.

Verwerking:
Goed schudden voor gebruik. Voor een optimale hechting, reinig het te schilderen oppervlak met een ontvetter zoals bv St Marc en schuur het oppervlak licht op. Het wordt aangeraden dit product eerst te testen op een klein oppervlak, om het resultaat te beoordelen.

Voor gebruik met de Milk Paint: Voor de eerste laag, meng één deel bindmiddel met twee delen  al gemengde melkverf. Voor een nog sterke hechting, mengen in gelijke delen. Het is niet nodig om bindmiddel aan de tweede laag Milk Paint toe te voegen.

Voor gebruik als primer voor watergedragen verven: Breng een dun laagje bindmiddel met een kwast of roller aan. Laat gedurende 2 uur drogen voor het aanbrengen van de verf.

Dit product bevat geen oplosmiddelen (VOC's) en is vrijwel reukloos. Reinig kwasten en gereedschap met warm water en zeep. Beschermen tegen bevriezing

Reviews