Logosmall

Annie Sloan Chalk Paint™ - 250 ml

€ 11,95 Incl. btw

Pot Annie Sloan krijtverf 250 ml is geschikt voor een (nacht)kastje of tafeltje.
Annie Sloan Chalk Paint 250 ml

Levertijd:
1- 2 werkdag

Informatie

250 ml is geschikt voor een klein dressoir of kastje. Het fijne is dat je vooraf niet hoeft te schuren, dus je kunt direct beginnen.Onze meubels (ook die hier op de site staan zijn bewerkt met Annie Sloan krijtverf of Miss Mustard Seed milkpaint. Wij zetten er bij waarmee het geverfd is.

De verf van Annie Sloan is op waterbasis, mileuvriendelijk en hoog geconcentreerd waardoor de verf maximaal dekt. Het droogt mat op met een prachtige zacht, fluwelige uitstraling. Schuren en gronden is niet nodig. De verf hecht op bijna alle ondergronden (zoals hout, gips, metaal, glas etc )

Wij verkopen 3 formaten Annie Sloan krijtverf: 1 liter (voor een buffetkast), 250 ml voor een klein dressoir of een tafeltje) en testers van 100 ml. 

Wij adviseren bij twijfel over de juiste kleur altijd een kleurenkaart te bestellen om de juiste kleur te bepalen.
Op een beeldscherm kunnen de kleuren heel anders overkomen en het bestellen van de handgeschilderde kleurenkaart voorkomt teleurstellingen achteraf. Ook kun je een tester bestellen in jouw kleur om uit te proberen.

Voor het beste resultaat is het belangrijk om na het schilderen de verf te behandelen met Annie Sloan wax (blanke wax voor onzichtbare afwerklaag en donkere wax voor een verouderde uitstraling). De wax beschermd tegen vocht, vuil en beschadigingen. Ook kun je afwerken met vernis. Bij lichte kleuren zoals Old White, Pure White etc kan de vernis een gelige gloed achterlaten.

Bekijk hier voorbeelden van alle kleuren uit het Annie Sloan kleurenpallet op meubels 

Reviews