Logosmall

Annie Sloan Chalk Paint™ - 120 ml

€ 6,95 Incl. btw

Annie Sloan 120 ml krijtverf, Annie Sloan tester: hiermee verf je ongeveer 1,2 - 1,4 vierkante meter.

Levertijd:
1- 2 werkdag

Informatie

Het fijne is dat je vooraf niet hoeft te schuren, dus je kunt direct beginnen.

De verf van Annie Sloan is op waterbasis, mileuvriendelijk en hoog geconcentreerd waardoor de verf maximaal dekt. Het droogt mat op met een prachtige zacht, fluwelige uitstraling. Schuren en gronden is niet nodig. De verf hecht op bijna alle ondergronden (zoals hout, gips, metaal, glas etc )

Wij verkopen 3 formaten Annie Sloan krijtverf: 1 liter (voor een buffetkast), 250 ml voor een klein dressoir of een tafeltje) en testers van 120 ml. 

Wij adviseren bij twijfel over de juiste kleur altijd een kleurenkaart te bestellen om de juiste kleur te bepalen.
Op een beeldscherm kunnen de kleuren heel anders overkomen en het bestellen van de handgeschilderde kleurenkaart voorkomt teleurstellingen achteraf. Ook kun je deze tester bestellen in jouw kleur om uit te proberen.

Voor het beste resultaat is het belangrijk om na het schilderen de verf te behandelen met Annie Sloan wax (blanke wax voor onzichtbare afwerklaag en donkere wax voor een verouderde uitstraling). De wax beschermd tegen vocht, vuil en beschadigingen. Ook kun je afwerken met vernis. Bij lichte kleuren zoals Old White, Pure White etc kan de vernis een gelige gloed achterlaten.

Bekijk hier voorbeelden van alle Annie Sloan kleuren op meubels 

Reviews